Per què ens agrada tant comprar barat?

A tots ens encanta comprar barat i caçar una ganga. Per això des de fa dècades els outlets ens alegren la vida. Concretament, aquest tipus de venda al públic va sorgir a la dècada dels 60 de la mà de l’empresari Harold Alfond, fundador de la marca de calçats Dexter Shoe. Va obrir el primer local outlet a la ciutat de Maine (EUA) amb tots els productes de primera categoria que quedaven com a excedents de producció, i va ser tot un èxit.

La idea d’aquest model de negoci va funcionar tan bé que va començar a estendre’s a altres ciutats i, al llarg del temps fins a dia d’avui, és un èxit a moltes parts del món, perquè qui no somriu davant d’un abric a meitat de preu?

A tots se’ns dibuixa un somriure a la cara quan entrem en una botiga i cacem la peça dels nostres somnis o les sabatilles que desitgem amb un 70% de descompte a punt per caure a les nostres mans. Així és un gust gastar i sortir al carrer fent salts d’alegria. I és que comprar en un outlet dóna felicitat i està científicament comprovat.

Resulta que quan compres més per menys, i més encara si es tracta de primeres marques, el cervell allibera una descàrrega de dopamina i endorfines, les hormones responsables del plaer, la motivació i la felicitat, encarregades de fer-nos sentir bé, eufòrics i plens de vitalitat.

T’imagines una botiga on tots els articles tinguin descompte? Moda, complements, esport, infantil, llar… A Radical Market! tenim la millor fórmula per a la felicitat i en aquesta edició multipliquem les teves endorfines.

La farem grossa perquè volem veure’t feliç!

By | 2017-11-02T12:12:07+00:00 noviembre 2nd, 2017|Blog|Comentarios desactivados en Per què ens agrada tant comprar barat?

About the Author: